Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. OK, hyväksyn

Kiinnostuitko?

Haluatko sinä tehdä työtä nuorekkaassa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Haluatko töihin yhteen Suomen parhaista työpaikoista? Pystytkö sinä pelastamaan asiakkaiden päivän 365 päivää vuodessa?

”Asiakas on työmme tarkoitus, ei sen keskeyttäjä” sanoi McDonald’sin perustaja Ray Kroc aikoinaan. Tämä lausahdus on nostanut asiakkaat toimintamme keskiöön alusta saakka ja määrittänyt myös sen, millaisia työntekijöitä palkkaamme. 

Asiakkaan päivän pelastuminen vuoden jokaisena päivänä ravintoloissamme on kiinni jokaisesta työntekijästämme. Niinpä tärkeimpiä ominaisuuksia työntekijöissämme ovat vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys, jotka luovat perustan asiakkaan kohtaamiseen. Lisäksi sosiaalisuus ja ryhmätyötaidot ovat edellytys ravintolan tiimityössä ja edistävät yhteen hiileen puhaltavan hauskan työyhteisön syntymistä. Aikaisempi ravintola-alan työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä koulutamme työtehtäviin.

Voit lähettää työhakemuksen meille klikkaamalla oheisesta listasta sen ravintolan nimeä, johon ensisijaisesti haluat hakea. Samalla hakemuksella voit hakea myös kahteen muuhun ravintolaan. 

Mikäli haluat käyttää työhakemuksessasi ansioluetteloa, voit ladata tästä itsellesi valmiin CV-pohjan. Ansioluettelo eli CV (Curriculum Vitae) on tiivistelmä työ- ja koulutustaustastasi. CV:n avulla kerrot rekrytoijalle nopeasti kaiken oleellisen työnhakuun liittyvän tiedon. Jos haet vasta ensimmäistä työpaikkaasi eikä sinulla ole vielä työkokemusta, se ei haittaa. Voit kirjoittaa CV:hen myös vastuutehtävistä, joita sinulla on ollut perheessäsi tai harrastuksissa. Tästä ladattavaa CV-pohjaa voit käyttää vapaasti missä tahansa työnhakutilanteessa.