Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. OK, hyväksyn

Hyvä työpaikka

Itse asiassa yksi Suomen parhaista 

McDonald’s on monille se ensimmäinen työpaikka. Meillä oppii perustaitoja kuten asiakaspalvelua, vastuullisuutta ja ryhmätyöskentelytaitoja, joista on hyötyä myöhemmässä elämässä ja jokaisessa työpaikassa. Meillä myös viihdytään hyvin, jopa niin hyvin, että monet ovat jääneet ja luoneet uransa McDonald’silla. Lisätietoja etenemismahdollisuuksista ja sisäisestä koulutuksestamme löydät työtehtävät välilehdeltä.

Ravintoloissamme Suomessa työskentelee tällä hetkellä noin 2800 henkilöä ja olemme yksi suurimmista nuorten työllistäjistä. Meille on kunnia asia olla monen nuoren ensikosketus työelämään ja haluamme kantaa tämän vastuumme kunniakkaasti. Ravintolan asiakkaiden päivien lisäksi haluamme pelastaa työntekijöidemme päivän 365 päivää vuodessa huolehtimalla työsuhdeasioista, työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kehittämällä henkilöstömme osaamista jatkuvasti.

McDonald’sin työsuhdeasioissa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden työehtosopimusta, työlakeja sekä yrityksen sisäisiä käytäntöjä. Keskituntipalkka McDonald’s-ravintoloissa ilta-, yö- ja pyhälisät mukaan lukien oli 13,37e vuonna 2015. Ravintolatyöntekijän peruspalkka ilman kokemusvuosilisiä on tällä hetkellä 10,04 euroa tunnilta, ja harjoittelijan palkka 80 % edellä mainitusta ammattilaisen palkasta. Peruspalkan lisäksi maksetaan mahdolliset ilta-, yö- ja pyhälisät sekä lisä- ja ylityökorvaukset työehtosopimuksen mukaisesti.

McDonald’s-ketju nousi ensimmäisenä pikaruokaravintolana Suomen parhaat työpaikat -listalle vuonna 2013 ja olemme sijoittuneet sen jälkeen joka vuosi viiden parhaan yrityksen joukkoon. Vuonna 2017 olemme listan sijalla neljä! Vuosittain Suomen parhaat työpaikat -henkilöstökyselyssä nousee esille työntekijöidemme kokemus hyvästä yhteishengestä ja työilmapiiristä. Kyselyn perusteella kolme neljästä työntekijästämme kertoo olevansa tyytyväinen tai täysin tyytyväinen työhönsä. Omat työtyytyväisyystutkimuksemme tukevat myös tätä viestiä. Lisää työntekijöidemme kokemuksia voit lukea Työntekijöiden kokemuksia välilehdeltä.