Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. OK, hyväksyn

Työtehtävät

Meillä voit edetä urallasi

McDonald’sin menestyksen perusta on osaava ja asiakaspalvelualtis henkilöstö, joten meille on tärkeää panostaa työntekijöidemme kouluttamiseen ja kehittämiseen. Yrityksemme ainutlaatuinen koulutusjärjestelmä on ollut pitkän kehitystyön tulos ja sitä kehitystyötä jatkamme edelleen.

McDonald’sin sanotaankin olevan erinomainen peruskoulu palveluammatteihin. Meillä opit monipuolisia ravintola- ja asiakaspalvelutehtäviä, joita voit hyödyntää vielä vuosienkin kuluttua. Tarjoamme yhteistyössä oppilaitosten kanssa työntekijöillemme myös mahdollisuuden tutkintoon johtavaan koulutukseen työn ohessa. 

Uudelle työntekijälle järjestetään perehdytys ja hänelle laaditaan henkilökohtainen koulutussuunnitelma. Haluamme kannustaa hyviä työntekijöitämme eteenpäin urallaan ja jatkuva koulutus tukee kehittymistä uusiin vaativampiin tehtäviin. Tätä kaikkea tukee myös McDonald’sin henkilöstölupaus; ”Me arvostamme sinua, kehittymistäsi ja työpanostasi”. Kaikki ketjun ravintolahenkilöstölle tarkoitetut koulutusohjelmat on suunniteltu tukemaan henkilökuntamme jokaista askelta ensimmäisestä työpäivästä ravintolatyöntekijänä aina ravintolapäällikköön asti.

Tästä pääset tutustumaan ravintolan työtehtäviin.