Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. OK, hyväksyn

Big Mac™ -fanikauppa

Hampurilaisten hampurilaisen fanikauppa on nyt täällä

Big Mac -fanin päivä on nyt pelastettu: Big Mac Shop on nyt myös Suomessa.

Fanikaupasta löydät koko malliston Big Mac -kuosilla varustettuja tuotteita kalsareista koiran takkeihin.

Katso koko mallisto Big Mac Shopista »

 

Tässä vastauksia yleisimpiin Big Mac Shop -kysymyksiin. Jos et löydä vastausta etsimääsi, ota yhteyttä osoitteeseen mcdonalds@ddb.fi.

Miten ja mistä voin ostaa Big Mac Shop -tuotteita?

Big Mac -mallisto on rajoitettu valikoima verkkokaupassa bigmacshop.fi löytyviä tuotteita. Tilaaminen on tällä hetkellä mahdollista Suomesta,  Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Kanadasta, Australiasta, Iso-Britanniasta ja useimmista muista Euroopan maista. Tällä hetkellä saatavilla on rajoitettu erä tuotteita. Jatkossa tavoitteenamme on laajentaa mallistoa uusilla tuotteilla!

Kuinka kauan tilaukseni toimittamisessa kestää?

Toimituksen tulisi olla perillä enintään kolmen viikon päästä tilauksen varmistumisesta. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota yhteyttä tilausnumerosi kera englanniksi osoitteeseen bigmacshop@ontime.se. Tilausnumeron löydät sähköpostivahvistusviestistä tilauksen teon jälkeen.

Miten palautan tuotteen?

Jos tuote on vaurioitunut tai jos olet saanut väärän tuotteen, lähetä sähköpostia osoitteeseen bigmacshop@ontime.se englanniksi mahdollisimman pian - viimeistään kahden (2) viikon kuluttua saapumisesta. Käytettyjä tai vastaanottajan vahingoittamia tavaroita ei voi palauttaa. Kun palautusviesti on hyväksytty, hyvitämme ostohinnan tai vaihdamme uuden tuotteen tilalle.

Mitä jos muutan mieleni?

Voit muuttaa mieltäsi 14 päivän kuluessa. Harkinta-aika alkaa tuotteiden vastaanotosta. Katso kohta “Miten palautan tuotteen?". Jos haluat peruuttaa tilauksesi lähetä sähköpostia mahdollisimman pian englanniksi osoitteeseen bigmacshop@ontime.se. Lähetä käyttämättömät ja vahingoittumattomat tuotteet takaisin mieluiten alkuperäisessä pakkauksessa. Takaisinlähetys on tehtävissä kun palautusviesti on hyväksytty. Palautus tapahtuu omalla kustannuksella. Suosittelemme käyttämään Postin seurattavia pakettipalveluita, jotta paketin mahdollinen häviäminen toimituksen yhteydessä on selvitettävissä. Hyvitämme ostohinnan tilauksesta 14 päivän kuluessa paketin vastaanottamisesta.

Mitä McDonald’s tekee tuotteista saatavilla rahoilla?

Big Mac -mallisto on tehty Big Mac -faneja varten, ei voiton tavoittelemiseksi. Kaikki Bigmacshop.fi tuotteiden kaupasta tehtävät voitot lahjoitetaan Ruotsin Ronald McDonald Lastentalosäätiölle, jonka tavoitteena on tehdä elämästä helpompaa vakavasti sairaille lapsille sekä heidän perheilleen. Big Mac Shopin hallinnolliset kustannukset katetaan myynnistä.

Miksi rahat menevät Ruotsin Ronald McDonald Lastentalosäätiölle?

Big Mac Shop on Ruotsin McDonald’sin tarjoama verkkokauppa, josta on nyt tarjolla suomenkielinen versio olemassa suomalaisille.

Missä tuotteet on valmistettu?

Kaikki Big Mac Shop -tuotteet on valmistettu Kiinassa.