Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. OK, hyväksyn

Tule töihin Mäkkäriin

”Parasta on, että kaikki ihmiset meillä töissä ovat samanarvoisia,
ja olemme kaikki yhtä ja samaa tiimiä”

Alphonce, McDonald’s Ala-Tikkurila

Tule töihin Mäkkäriin

Töissä pitää olla kivaa! Siksi me Mäkkärillä panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtymiseen monella tavalla. Tarjoamme joustavat työajat, monipuolisia työtehtäviä sekä paljon koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia.

Kukaan ei halua syödä hampurilaisia ravintolassa, jonka työntekijät eivät viihdy työssään. Siksi me teemme kaikkemme, että meidän työntekijöillä on hyvä meininki. Ravintolatyö on ennen kaikkea tiimipeliä, jossa jokaisen pelaajan panos ratkaisee, joten panostamme työntekijöiden yhteishenkeen järjestämällä virkistyspäiviä, kilpailuja ja muuta mukavaa ohjelmaa myös vapaa-ajalle.

Haluatko sinä tulla mukaan Mäkkärin jengiin? Et tarvitse aiempaa työkokemusta, sillä me kyllä opetamme täällä kaiken tarvittavan. Tärkeintä on, että tulet toimeen monenlaisten ihmisten kanssa ja haluat oppia. Voit päätyä työskentelemään joko keittiössä, salissa tai kassalla.

Lähetä työhakemus valitsemalla oheisesta listasta se ravintola, johon ensisijaisesti haluat hakea. Samalla hakemuksella voit hakea myös kahteen muuhun ravintolaan.

Hae avoimiin työtehtäviin: