Evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle parempaa palvelua. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. OK, hyväksyn

Happy Meal™

Meillä on yksi ateria, joka tekee erityisen iloiseksi.

LUKEMINEN ON LAPSELLE HYVÄKSI!

Sarja pohjoismaisia lastenkirjoja taas mukana Happy Meal™ –ateriassa!

Tutkimusten mukaan ääneen lukeminen edistää lapsen kielellistä kehitystä ja lukutaitoa sekä ehkäisee syrjäytymistä. Lue lapselle tai opetelkaa yhdessä lukemista. Suomen McDonald’s on mukana edistämässä lasten lukuharrastusta osana pohjoismaista Läsrörelsen-hanketta. Happy Meal™ -lastenaterian yhteydessä 18.10. – 21.11.2019 on saatavilla hauska lastenkirja. Mukana on lastenkirjoja kaikista Pohjoismaista. Kirjoja on yhteensä kuusi, ja ne vaihtuvat viikoittain. Nämä erikoispainoskirjat ovat saatavissa vain Mäkkäristä.

Viikko 1

18.-24.10.

Jörn Spolander ja Stina Wirsén
Terve maa!

Mikään ei ole Jolin mielestä mukavampaa kuin tähytä Liman avaruusteleskoopilla maapalloa, joka kuhisee elämää. Eräänä päivänä hän huomaa jotain kummallista. Mitä pienellä planeetalla oikein tapahtuu?

Eva Eriksson ja Lisa Moroni
Julia istuu

Voiko tässä istua? kysyy utelias Julia. Julia tahtoo istua nuken pikkuisella tuolilla. Oho, se taisi mennä rikki! Ei se mitään, voi sitä istua muuallakin. Vaikka pallon päällä...

Viikko 2

25.-31.10.

Jaan Lööf
Vuorenpeikkojen uusi koti

Vuorenpeikot viettävät vaatimatonta elämää luolissaan. Sellainen ei ole pienen Nuutti-peikon mielestä kovin kivaa ja siksi sillä on tapana vakoilla huvikseen metsänpeikkoja. Niillä näyttää olevan laaksossa aina mukavaa. Siellä Nuuttikin haluaisi asua!

Essi Kummu ja Marika Maijala
Puhelias Elias

Ensimmäistä luokkaa käyvä Elias on tavallisesti puhelias, mutta nyt ovat sanat hukassa, Eliaksella ja pikkusisko Inkerillä on kaksi kotia: isän uusi koti kaupungissa ja äidin vanha koti maalla. Koulussakin on alkuun outoa, siellä saa puhua vain kun siihen saa luvan. Ja paras ystävä Priit asuu kaukana, niin kaukana että hänen luokseen täytyy ylittää kokonainen meri. Puhelias Elias on voimakastunnelmallinen ja herkkä tarina muutoksista ja siitä, kuinka niiden kanssa oppii elämään. Marika Maijalan hienovireinen kuvitus tulkitsee ja täydentää Eliaksen tarinaa saumattomasti. Puhelias Elias koskettaa kaikkia niitä, jotka ovat joskus etsineet sanoja tai kaivanneet ystävää – siis meitä jokaista.

Viikko 3

1.-7.11.

Lennart Hellsing ja Poul Ströyer
Hankala varis

Varissuon takana metsässä eli neljä varissiskoa ja niiden veli ja isä ja äiti, ei ollenkaan piilossa muilta, jos vain onnistui näkemään metsän puilta. Isäntä panee variksen töihin, mutta tuloksena on pelkkää sotkua. Mitä tehdä hankalalle varikselle?

Lena Anderson
TIK-TAK

Tik-tak! Kello käy! Aika kuluu!? Kello I, setä ja reppu. Valmiina on joka heppu. Siitä alkaa pienten eläinlasten ja sedän hauska päivä – koko kellon ympäri!

Viikot 4-5

8.-21.11.
Jäljellä olevia kirjoja saatavilla ravintolan varastotilanteen mukaan.

©2019 McDonald’s The following trademarks are owned by McDonald’s Corporation and its affiliates: Happy Meal, the Happy character, Happy Studio and The Golden Arches Logo.